Cateraar

Onze traiteurdiensten voor uw evenement

Traiteurdiensten voor uw evenement

Drie decennia ervaring op het gebied van catering, restauratie en prestigieuze recepties maken van "Choux de Bruxelles" dé autoriteit als het om recepties gaat in België.

We stellen u drie traiteurdiensten voor met uiteenlopende gamma's en thema's. Elke service heeft een eigen identiteit en we hanteren prijscategorieën voor kleine en grote budgetten.

Van een intiem diner tot een grote gepersonaliseerde receptie: de traiteurs van de groep "Choux de Bruxelles" staan voor...

De garantie op een kwalitatieve service die wordt verleend door competent personeel
Een service op maat die beantwoordt aan uw smaak en voorkeur
Een service voor iedereen, van particulier tot professional
Uiteenlopende formules, gestandaardiseerd of à la carte: seminar, banket, huwelijk, cocktail, diner, buffet...

Of het nu gaat om een familiefeest met tien gasten of een professioneel evenement, onze medewerkers zullen u gastronomisch in verrukking brengen: huwelijksfeesten, cocktails, diners, seminars, personeelsfeesten...

Evenementenzaal te huur

Trouwfeesten, recepties, privédiners, conferenties, tentoonstellingen, gala-avonden, privéverkopen, …

La Chaufferie is een unieke ruimte die u kunt huren voor al uw evenementen.

Het gebouw werd gerenoveerd in 2010 en is gesitueerd in het centrum van het Arsenaal, één van de oudste kazernes van Brussel, dichtbij het centrum en de belangrijkste verkeersaders.

Het gebouw is gelegen naast een tuin vol doorkijkjes die ‘s avonds in een privésfeer baadt, en leunt tegen de indrukwekkende schoorsteen aan. De oude militaire stookruimte heeft plaats geboden aan 3 open zalen op tussenverdiepingen binnen een gebruiksvriendelijke ruimte van meer dan 450 m2. Op de verdieping erboven is via een lift ook een zaal beschikbaar die meer geschikt is voor privégebruik.

De oude materialen werden hergebruikt in een sobere en warme sfeer. De meeste ruimtes communiceren visueel met elkaar en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: diners, cocktails, seminars, conferenties, tentoonstellingen, evenementen van 50 tot 250 mensen.

Voor grotere groepen kan de zaal worden verbonden met de aangrenzende zaal "Arsenaal".