Evenementen zaal

Voor uw privé-evenementen en professionele events: huwelijk, verjaardag, seminar, tentoonstelling...

La Chaufferie

La Chaufferie is een zaal die gelegen is in het centrum van het Arsenaal, één van de oudste kazernes van Brussel, dichtbij het centrum en de belangrijkste verkeersaders.

Het gebouw werd gerenoveerd in 2010 en vormt een unieke ruimte die u kunt huren voor al uw privé- en professionele evenementen: huwelijk, verjaardag, seminar, tentoonstelling...

Het gebouw is gelegen tegenover een tuin vol doorkijkjes die 's avonds in een privésfeer baadt, en leunt tegen de indrukwekkende schoorsteen aan. Het biedt plaats aan 3 open zalen op tussenverdiepingen binnen een gebruiksvriendelijke ruimte van meer dan 450 m2, waar iedereen zich thuis voelt.

De oude materialen werden hergebruikt in een sobere en warme sfeer. De meeste ruimtes communiceren visueel met elkaar en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: diners, cocktails, seminars, conferenties, tentoonstellingen, evenementen van 50 tot 300 mensen. Voor grotere groepen kan de zaal worden verbonden met de aangrenzende zaal "Arsenaal".

450
Totale oppervlakte
160
personen
Capaciteit voor diner
300
personen
Capaciteit voor cocktail

Capacititen

Zittend | Diner, Gala: 160
Rechtstaand | Cocktail, Receptie: 300
Conferentie, Seminarie : 150
Dansant : 120

Oppervlakte

Main hall : 160 m2
Inkomhal : 200 m2
Kelderverdieping : 140 m2

Adres

Witte Patersstraat 6 - 1040 Brussel

Tarieven

Full: 2950€ HTVA

Gelijkvloers alleen: 2350€ HTVA

Binnenplaats, toegang mindervalide personen, terras, conferentiemateriaal

Plan van de zalen

In het hart van de site van het Arsenaal en nabij de Europese wijk vormt La Chaufferie een pas gerenoveerde designlocatie, goed voor 450 m² verspreid over meerdere niveaus. Een grote, groene troef: de zaal beschikt over een terras en een private tuin. Iedereen voelt zich er zoals thuis want deze gebruiksvriendelijke, comfortabele ruimte verleidt elkeen met haar warme, cosy sfeer. La Chaufferie kan worden verbonden met één van onze andere zalen: het Arsenaal. Ideaal voor alle evenementen met 100 tot 500 genodigden.

Evenementenzaal te huur

Trouwfeesten, recepties, privédiners, conferenties, tentoonstellingen, gala-avonden, privéverkopen, …

La Chaufferie is een unieke ruimte die u kunt huren voor al uw evenementen.

Het gebouw werd gerenoveerd in 2010 en is gesitueerd in het centrum van het Arsenaal, één van de oudste kazernes van Brussel, dichtbij het centrum en de belangrijkste verkeersaders.

Het gebouw is gelegen naast een tuin vol doorkijkjes die ‘s avonds in een privésfeer baadt, en leunt tegen de indrukwekkende schoorsteen aan. De oude militaire stookruimte heeft plaats geboden aan 3 open zalen op tussenverdiepingen binnen een gebruiksvriendelijke ruimte van meer dan 450 m2. Op de verdieping erboven is via een lift ook een zaal beschikbaar die meer geschikt is voor privégebruik.

De oude materialen werden hergebruikt in een sobere en warme sfeer. De meeste ruimtes communiceren visueel met elkaar en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: diners, cocktails, seminars, conferenties, tentoonstellingen, evenementen van 50 tot 250 mensen.

Voor grotere groepen kan de zaal worden verbonden met de aangrenzende zaal "Arsenaal".