Last minute

Onze all-in last minute traiteurformules

Traiteur all-in last minute

In de maand die aan uw evenement voorafgaat, kunnen we u "Last minute all-in" aanbiedingen voorstellen.

Het principe is eenvoudig: u kiest een dag in de maand, de formule van uw voorkeur en het aantal mensen, en wij maken een duidelijk en voordelig aanbod voor u klaar. Formules voor zittend diner, cocktail, seminar of walking dinner.

Ontdek onze formules

Een vaste prijs voor alle soorten evenementen, zonder verrassingen. Deze all-in formules omvatten de huur, het personeel, het materiaal, de food & drinks en de schoonmaak. U kunt dit desgewenst nog aanvullen met specifieke opties: geluidsinstallatie, decoratie...Evenementenzaal te huur

Trouwfeesten, recepties, privédiners, conferenties, tentoonstellingen, gala-avonden, privéverkopen, …

La Chaufferie is een unieke ruimte die u kunt huren voor al uw evenementen.

Het gebouw werd gerenoveerd in 2010 en is gesitueerd in het centrum van het Arsenaal, één van de oudste kazernes van Brussel, dichtbij het centrum en de belangrijkste verkeersaders.

Het gebouw is gelegen naast een tuin vol doorkijkjes die ‘s avonds in een privésfeer baadt, en leunt tegen de indrukwekkende schoorsteen aan. De oude militaire stookruimte heeft plaats geboden aan 3 open zalen op tussenverdiepingen binnen een gebruiksvriendelijke ruimte van meer dan 450 m2. Op de verdieping erboven is via een lift ook een zaal beschikbaar die meer geschikt is voor privégebruik.

De oude materialen werden hergebruikt in een sobere en warme sfeer. De meeste ruimtes communiceren visueel met elkaar en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: diners, cocktails, seminars, conferenties, tentoonstellingen, evenementen van 50 tot 250 mensen.

Voor grotere groepen kan de zaal worden verbonden met de aangrenzende zaal "Arsenaal".